Nov program: funkcionalna vodena vadba za odrasle

Z veseljem vam lahko povemo, da smo v Bleščici pripravili nov vadbeni program, ki bo namenjen staršem naših vadečih deklet. Gre za vodeno vadbo za odrasle, ki jo bomo izvajali 1x tedensko, po 1h. Vadbo bo vodila naša dolgoletna tekmovalka in trenerka Patricija Lap. Vadba bo združevala ogrevalni del, del z vajami za moč z lastno težo in s pripomočki, ter del z raztezanjem. Z njo želimo poudariti, kako pomembno je gibanje pri odraslih ljudeh in vam ponuditi dostopen program, s katerim lahko naredite nov korak.

 

S krajšim, tri mesečnim vadbenim programom bomo začeli v četrtek, 4. 4. 2024. Potekal bo do konca meseca junija, v mali telovadnici osnovne šole Vič (Abramova ulica 26, 1000 Ljubljana). Nato bomo ponovno nadaljevali septembra 2024.

Zaenkrat je na voljo en vadbeni termin in sicer vsak četrtek ob 18h, na osnovni šoli Vič. Prosta mesta na vadbi so omejena zaradi kapacitete telovadnice in zaradi optimalne velikosti skupine, saj želimo zagotoviti kvalitetno vadbo. Če se bo na vadbo prijavilo več vadečih, bomo odprli dodaten vadbeni termin, ki bo ravno tako potekal v mali telovadnici na osnovni šoli Vič.

Cena mesečne vadnine bo znašala 45 €, plačilo pa bo potekalo preko položnice, ki jo boste prejeli po mailu.

Na vadbo se lahko prijavite preko spletne prijavnice.

Vse podrobnejše informacije o poteku same vadbe boste prejeli po prijavi na vadbo. Če imate kakšno vprašanje pa smo vam že zdaj na voljo na našem elektronskem naslovu: vadba.odrasli@blescica.si ali na telefonski številki: 051 265 205 (Patricija).

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo, ob enem pa tudi spodbujamo, da novico o vadbi razširite tudi med prijatelje!